Naša ekipa

Spoznajte našo ekipo

Dr. Gašper Berginc, dr.vet.med.

je diplomiral na Veterinarski fakulteti v Ljubljani. Raziskovalno delo je nadaljeval v okviru doktorskega študija Biomedicine na Medicinski Fakulteti v Ljubljani, ki ga je uspešno tudi zaključil. Je ustanovitelj podjetja EVG in ga vodi od njegovih začetkov do danes.

Dr. Damijan Nipič, dipl. ing. mikrobiol.

je diplomiral iz področja mikrobiologije na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Raziskovalno delo je nadaljeval v okviru doktorskega študija Bioloških in biotehniških znanosti smer genetika na Medicinski fakulteti v Ljubljani, ki ga je uspešno tudi zaključil. Je ustanovitelj podjetja EVG in v njem skrbi za raziskave in razvoj novih storitev s področja genetike.

Dr. Simona Kamenšek, dipl. ing. mikrobiol.

je diplomirala iz področja mikrobiologije na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Raziskovalno delo je nadaljevala v okviru doktorskega študija Bioloških in biotehniških znanosti smer genetika (Biotehniška fakulteta), ki ga je uspešno zaključila. V podjetju vodi delo v laboratoriju in sodeluje pri raziskavah in razvoju.

Dr. Sabina Horvat, dipl. ing. mikrobiol.

je diplomirala iz področja mikrobiologije na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Raziskovalno delo je nadaljevala v okviru doktorskega študija na Medicinski fakulteti v Mariboru. V podjetju je odgovorna za izvajanje genetskih testov.

Tjaša Vesenjak, dipl. angl. in nem. jez.

je diplomirala iz angleškega in nemškega jezika na univerzi West of England v Bristolu v Veliki Britaniji. Po več letih življenja in dela v Bristolu in Londonu se je vrnila v Maribor. V podjetju skrbi za marketing, promocijo podjetja, finance, za podporne aktivnosti laboratorija, ter za podporo kupcem.

Gregor Križanič, dipl. ekon.

je diplomiral iz področja financ in bančništva. V svoji dosedanji karieri je bil dejaven na področju optimizacije in avtomatizacije poslovnih procesov. Na tem področju je opravil več usposabljanj doma in v tujini. V podjetju skrbi za nemoteno izvajanje vseh IT in drugih podpornih aktivnosti laboratorija.

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.