Lastniki živali

Se prvič srečujete z genetskim testiranjem, bi želeli izvedeti več podrobnosti o genetskih testih ali imate vprašanja glede rezultatov? Naši strokovnjaki s področja genetike bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in vam svetovali glede izbire genetskih testov.

Odkrijte izvor svojega psa z Breed ID testom

Spoznajte pasme iz katerih izhaja vaš pes, bolje razumite njegove potrebe in poskrbite zanj kot ste si vedno želeli.

Naroči Breed ID test

Enostavno naročilo testa preko spleta

Naroči test

Vzorec lahko hitro in enostavno vzamete sami.

Navodila za odvzem vzorcev

V laboratoriju EVG ponujamo široko paleto DNA testov, ki dajejo vpogled v genetsko zdravje in ozadje razvoja specifičnih telesnih lastnosti vaše živali. Rezultate genetskih testov lahko uporabite za prilagoditev življenjskega sloga v skladu z individualnimi potrebami živali, za primerno preventivno ukrepanje v primeru razvoja genetske bolezni in načrtovanje parjenja z namenom preprečevanja širjenja genetske bolezni. S pomočjo DNA testov lahko ugotovite tudi zakaj je barva in dolžina dlake pri vašem štirinožnem prijatelju takšna kot jo vidite, kakšne barve so lahko njegovi potomci in določite starševstvo.

V iskalnik na naši spletni strani vpišite pasmo vaše živali in enostavno poiščite primerne teste. Naši strokovnjaki so pripravili tudi pasemsko specifične pakete, ki vključujejo najpomembnejše teste za določeno pasmo in nudijo celovitejši vpogled v genetsko zdravje vaše živali. Odvzem vzorca za analizo je preprost in ga lahko opravite sami. Za dodatna vprašanja v zvezi s postopkom naročanja, izbire testov ali odvzema vzorca smo vam na voljo.

Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.